iseng.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Stort utvalg & rask levering

Salgsbetingelser

Generelt
Iseng as er en nettbutikk hovedsakelig bestående av eksklusivt sengetøy og håndklær.
Iseng as holder til i Son utenfor Oslo. Varene kjøpt hos iseng.no er sendt fra MPM Interiør AS,
Sagaveien 98, 1555 Son. Kjøpsbetingelsene gjelder nettbutikken til Iseng as.

Registrering
For å handle hos iseng.no kan man enten opprette bruker hos oss, eller handle som gjest. For å opprette bruker kan du trykke på «Logg på», på toppen av siden og følge instruksene. Registrering av bruker hos oss krever en gyldig e-postadresse. Handel hos oss som gjest krever også e-postadresse og telefonnummer. Vi sender kun innenlands i Norge, med unntak av Svalbard og Jan Mayen. For handel i vår nettbutikk må man være fylt 18 år ved bruk av kort- og kredittkjøp.

Priser
Alle priser i vår nettbutikk er inkludert mva. Alle kostnader knyttet til kjøpet (vare og frakt) hos oss vil komme frem før man bekrefter betalingen. Vi tar forbehold ved feil av prising og beholdning av varer. Om det skulle være utsolgt for varen som er handlet i nettbutikken, vil du ikke bli belastet for beløpet og du vil bli kontaktet på e-post av oss. Alle tilbudspriser gjelder så langt lageret rekker. Du kan ta kontakt på e-post «post@mpminterior.no» eller på telefon 99354906 for mer informasjon.

Alle priser i vår nettbutikk er oppgitt i norske kroner (NOK), inkludert merverdiavgift.

Adresseendring
Kunden er selv ansvarlig for å oppgi riktig adresse og postnummer i sin profil, eller ved kjøp.

Bilder og produktinformasjon
Vi jobber så godt vi kan med å gjengi varene i form av bilder og produktinformasjon. Vi tar forbehold om at fargene og størrelsene kan avvike noe fra bildene og produktinformasjonen. Vi tar heller ikke ansvar for at farger kan variere på ulike skjermer.

Personopplysninger
Iseng as behandler persondata ifølge Lov og Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med eksterne register.

Betaling
I vår nettbutikk bruker vi Klarna Checkout som betalingssystem. Klarna Checkout gjør det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nett. Klarna tilbyr tre betalingsløsninger; Klarna Faktura, Klarna Delbetaling og kortbetaling. Klarna og våre samarbeidspartnere vil behandle dine personopplysninger for å kunne tilby deg en enklere betalingstjeneste via Klarna Checkout og for å forenkle betalingsprosessen neste gang du bruker Klarnas tjenester. Klarna bruker personopplysninger for det formål å sikre din identitet, administrere kundeforhold, hindre misbruk eller utnyttelse av betalingstjenester, utføre kundeanalyser, kredittvurdering, risikoanalyser, risikostyring, forretningsutvikling, kommersielle- og markedsføringsformål for egen del og for våre spesielt utvalgte partnere, og til å overholde gjeldende regulatoriske krav for øvrig.

Les mer om Klarna sine salgsbetingelser her

Trykk ENTER for å søke