Personvernserklæring for iseng as

Denne Personsvernerklæringen gjelder innsamling og bruk av personopplysninger på bolina.no og i forbindelse med kjøp og henvendelser hos iseng.no  Jeg har samlet sammen informasjon om hvilke personopplysninger som samles inn, hva de brukes til og hvilke rettigheter du har i forhold til Personvern.

Iseng as, organisasjonsnummer: 820 281 942 mva  er ansvarlig for behandlingen og oppbevaring av persondata fra våre kunder og kan kontaktes vedrørende spørsmål angående dette. Kontakt meg på jannicke@iseng.no

iseng nettbutikk:

Hvilke personopplysninger behandler vi:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-post
  • Kortinformasjon
  • Leveringsadresse
  • Ordrehistorikk

Registreringen av disse opplysningene er en forutsetning for at et kjøp skal kunne gjennomføres i nettbutikken. Du kan likevel gjennomføre et kjøp som gjest, uten å opprette noen kundekonto.

Hvem får tilgang til dine personopplysninger?

Iseng AS selger ikke våre kunders personopplysninger til en tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få tilsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. Hvis dette skulle skje vil det inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten. Vi vil også alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningen skal foregå. Iseng as er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor.

Analyse

Google Analytics

Google Analytics benytter vi for å kunne analysere relevant data, for å eksempelvis finne ut av hvordan kundene våre fant nettbutikken, hvor ofte besøker de nettbutikken og hvilken kanaler har vi mest trafikk fra.

Markedsføring

Facebook og Instagram

Facebook og Instagram er våre største markedsføringskanaler. Jeg bruker Facebook for å kunne tilspisse og rette våre Facebook innlegg til det mest relevante målgruppen ved hjelp av personlig informasjon som våre kunder har gitt Iseng AS.